Skip to content

Mens en IT samenbrengen met behulp van de Universe methodiek.

Automatiseer herhaaldelijke taken om meer tijd om te concentreren op de taken die creativiteit, flexibiliteit en kritisch denken vereisen.

100% No code

Automatiseer uw bedrijfsprocessen vandaag - zonder het schrijven van code. Slepen, klikken, klaar.

GEMAAKT VOOR TEAMS

In Universe werkt iedereen met de laatste versie van een document. Maak iteratieve IT-oplossingen die aansluiten bij uw bedrijfsbehoeften en ga van chaos naar structuur.

FULL TIME SUPPORT

Wij helpen u tijdens uw No-Code-reis om het maken en onderhouden van processtromen te ondersteunen.

ALLES OP ÉÉN PLEK

Interactieve dashboards maken waarin belangrijke en relevante informatie wordt weergegeven. Focus op rol specifieke informatie. Elimineer rommelige gegevens en afleiding.

Wat kan Universe voor u doen?

Met Universe kunnen process owners vrijwel elk type bedrijfsproces prototypen, testen, en implementeren. Volg en beheers uw processen zodat deze voldoen aan de kwaliteitsnormen van de industrie.

Universe maakt het snel en eenvoudig om uw bedrijfsprocessen te automatiseren en te optimaliseren voor duurzame gedragsverandering.

Makkelijk gebruik

Maak eenvoudig een start in Universe door processen te bouwen. Met Universe werkt u efficiënter en houdt u meer tijd over voor de taken die er echt toe doen. Verbeter processen en verhoog de winst.

Volg en analyseer

Universe kan proces statussen, registraties en gegevens volgen. Naast het volgen van uw proces bevat de applicatie ook Privacy by Design, Document Management en meer features om uw bedrijfsvoering te optimaliseren. Bekijk de prijzen pagina voor meer informatie over de features.

Snel van start

Het is niet nodig vanaf het begin te beginnen. Wij hebben templates gemaakt voor een groot aantal scenarios. Deze templates kunnen worden aangepast aan uw behoeftes.

Zorgeloos uitbreiden

Universe biedt een oplossing die heel eenvoudig is aan te passen aan uw behoeften. Wij doen de hosting met behulp van Amazon Web Services en zijn in staat om elk type server, van klein tot groot, binnen enkele minuten te lanceren.

Start Universe vandaag.

Community

€45

Per maand

Professional

€450

Per maand

Enterprise

Plan een afspraak