Skip to content

Zo configureer je zelf een modern klantportaal

We kennen allemaal de advertenties van bedrijven die producten terugbellen. FoodRecall.nl is gespecialiseerd in het voorkomen en begeleiden van dergelijke call-back situaties in de voedingsmiddelenindustrie.

03/04/2018

FoodRecall.nl is een adviesorganisatie op het gebied van recall management. Directeur Rob Kooijmans was op zoek naar een methode om de informatie-uitwisseling met zijn opdrachtgevers te digitaliseren. Zo ontdekte hij Icologiq Universe, een nieuw cloud-platform, waarmee je zonder coderen professionele applicaties kan ontwikkelen.

“Dat was precies wat we zochten, want voor ons is uitbesteden aan een IT-dienstverlener geen optie. Wij wilden hier zelf mee aan de slag en dat is precies wat Icologiq Universe ons biedt. Een cloud-platform waarmee we binnen een middag ons eerste proces geconfigureerd hebben. De bedoeling is dat we in enkele weken een online serviceplatform configureren. Van het digitaal contracteren van nieuwe klanten, tot en met de beveiligde uitwisseling van informatie met opdrachtgevers.

“Dankzij Icologiq Universe kunnen we onze processen zelf opzetten en belanghebbenden informeren over een tijdige en volledige kwestie. Dit is een doorbraak”

Recall management vraagt om snelheid, vertrouwelijkheid en zorgvuldigheid, want de veiligheid van consumenten en de reputaties van leveranciers staan op het spel. Met Universe kunnen we die dynamiek prachtig bijhouden. Dit is echt een doorbraak”, vertelt Rob Kooijmans, “zonder enige programmeerkennis kunnen we onze complete dienstverlening innoveren. Onze plannen kunnen we met slepen en klikken omzetten in professionele digitale processen.

Wij kunnen nu zelf inrichten hoe we willen werken, welke documenten we aan klanten voorleggen en wie welke documenten mag autoriseren. We bewegen ons op een dynamisch snijvlak, waarbij verandering in wet- en regelgeving direct invloed heeft op onze dienstverlening. Wij zijn nu zelf in staat de software te onderhouden, processen en formulieren actueel te houden en zo onze klanten optimaal te bedienen.”

Voor FoodRecall.nl waren ook de lage instapkosten, vanaf € 45,- per maand voor 10 gebruikers, en de geboden flexibiliteit doorslaggevend in de keuze voor Icologiq Universe.

 

Meer informatie: universe.icologiq.nl