Hoe gaat het gebruik van Universe in z’n werk?

In de nieuwe Universe instructievideo’s leggen we het gebruik van de applicatie uit. Met deze reeks instructievideo’s maken we de implementatie zo eenvoudig mogelijk.

19/08/2019

We leven in een tijd van verandering. Waar het vroeger nog wel mogelijk was om jarenlang op dezelfde manier te blijven produceren en werken, is dat vandaag de dag ondenkbaar. Door de snelle technologische ontwikkelingen en de verscherpte eisen op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid, moeten ook de processen binnen het bedrijf continu worden aangepast. Een ingewikkelde taak met een grote verantwoordelijkheid die u het liefst niet uit handen geeft.

 

Sinds de opkomst van No-Code Software als Icologiq Universe hoeft u dit ook niet langer uit handen te geven. De No-Code technologie stelt u in staat zelf veranderingen en verbeteringen door te voeren binnen uw bedrijf, zonder vereiste programmeerachtergrond. Men kan de applicatie zelf prototypen, testen en implementeren en elke afdeling kan worden meegenomen in het ontwikkelingsproces. Doordat u niet meer met elke aanpassing langs het IT-department hoeft, bespaart u ontzettend veel tijd en kosten.

“Bij Icologiq vinden we het erg belangrijk om onze klanten niet alleen de software te leveren, maar hen ook bij het gebruik ervan de benodigde ondersteuning te bieden.”

Klinkt handig, zo’n No-Code Platform, maar hoe gaat het gebruik in z’n werk? In de praktijk blijkt dat medewerkers niet altijd direct weten hoe ze het platform kunnen toepassen om processen te optimaliseren. Bij Icologiq vinden we het erg belangrijk om onze klanten niet alleen de software te leveren, maar hen ook bij het gebruik ervan de benodigde ondersteuning te bieden. Daarom leggen wij het gebruik van de applicatie uit aan de hand van een serie instructievideo’s om de implementatie van Universe zo eenvoudig mogelijk te maken.

Bekijk hier de eerste video.