Skip to content

Icologiq Universe is geselecteerd voor de General Entrepreneurship Summit 2019

Op 4 en 5 juni 2019 neemt Icologiq Universe deel aan de General Entrepreneurship Summit in Den Haag, een uniek internationaal platform waar ondernemers hun innovatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen kunnen presenteren.

31/05/2019

Technologie én menselijke krachten hebben beiden hun sterke en zwakke punten. Jennifer Reinhard is namens Icologiq Universe aanwezig bij GES 2019, waar ze uitlegt hoe No Code-Software bedrijven helpt optimaal te profiteren van beide krachten.

Onderzoek toont aan dat maar liefst 73% van de werknemers meer dan 50 repetitieve taken per week uitvoert.

Volgende week zal Icologiq Universe haar verhaal vertellen op GES, een uniek internationaal platform waar ondernemers hun innovatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen kunnen presenteren.

Onderzoek toont aan dat maar liefst 73% van de werknemers meer dan 50 repetitieve taken per week uitvoert. Dit leidt niet alleen tot meer ontevredenheid over hun baan, het heeft ook een negatieve invloed op de kwaliteit van het werk. Mensen, en met name millennials als gevolg van de constante overbeprikkeling, hebben de neiging zich te vervelen en hun focus te verliezen wanneer ze urenlang met dezelfde taken bezig zijn.

 

Computers daarentegen kunnen eindeloos dezelfde taken herhalen zonder verveeld of moe te worden. Door de ‘saaie’ onderdelen van een baan te automatiseren, hebben menselijke werknemers meer tijd om zich te concentreren op de taken die hen wél interesseren: taken waarvoor creativiteit, flexibiliteit en kritisch denken vereist zijn. Op deze manier kunnen bedrijven optimaal profiteren van de sterke punten van hun menselijke werknemers én van de voordelen van moderne technologie. Dit leidt tot hogere resultaten op beide gebieden, evenals een verbeterde ‘job satisfaction’.

Wanneer de geautomatiseerde processen soepel werken, kan het bedrijf zich richten op haar mensen.

Icologiq Universe maakt Programmeren Menselijk

Icologiq Universe, één van de eerste No Code-Platforms waarmee bedrijven workflow applications kunnen bouwen zonder dat hiervoor kennis van coderen vereist is, heeft als doel mensen en IT dichter bij elkaar te brengen. Het systeem kan worden gebruikt om de kwaliteit en veiligheid binnen bedrijven naar een hoger niveau te tillen.

Het digitaliseren van interne bedrijfsprocessen is een grote verantwoordelijkheid, waarvoor zowel IT-kennis als kennis van menselijk gedrag een vereiste is. De kracht van No Code-platforms als Universe is dat u deze verantwoordelijkheid niet uit handen hoeft te geven. Wanneer de geautomatiseerde processen soepel verlopen, kan het bedrijf zich bovendien concentreren op haar mensen. Zo maakt Icologiq Universe programmeren menselijk.

Verbeteren op Basis van Feedback vanuit Klanten

Allround Technology, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van elektronica en embedded systems voor klanten in de technische en medische industrie, maakt gebruik van Universe om de bedrijfsprocessen van haar klanten te stroomlijnen. “Naast het ontwikkelen van medische apparatuur voor klanten willen we assisteren bij zowel het opzetten van de systemen als het voldoen aan de certificeringseisen”, zegt Erik Jan de Jong, technisch directeur bij Allround Technology. “Het voordeel van Universe is voor ons het feit dat we het systeem kunnen aanpassen en verbeteren op basis van de feedback vanuit onze klanten. Het idee is om Universe samen op te zetten: wij bieden de sjablonen en klanten passen het systeem naar wens aan.”

“De uitdaging bij kwaliteitssystemen is de voortdurende cirkel van het toepassen van feedback”, zegt Erik Jan. “Al onze processen genereren gegevens en deze gegevens worden weer gebruikt bij het instellen van nieuwe processen.”

“Op dit moment duurt de implementatie van een kwaliteitssysteem ongeveer zes tot negen maanden. Mijn droom met Universe is om binnen een week een kwaliteitssysteem te kunnen implementeren.”

Ervaar de Kracht van Universe bij GES 2019

Jennifer Reinhard zal Icologiq Universe vertegenwoordigen bij de Global Entrepreneurship Summit 2019 (3 tot 5 Juni 2019), een uniek internationaal platform waar ondernemers hun innovatieve oplossingen voor wereldwijde uitdagingen kunnen presenteren. GES 2019 biedt startende ondernemers de kans om hun ideeën te pitchen, hun network uit te breiden, partnerschappen op te bouwen en voor financiering te zorgen. Tijdens het evenement zal Jennifer bedrijven introduceren aan de nieuwe manier van workflow optimization, door Universe te presenteren aan startende bedrijven in de voedingsmiddelenindustrie.

 

Icologiq heeft meer dan twintig jaar ervaring met het promoten van kwaliteit en voedselveiligheid met haar andere workflow-automatiseringsproduct, Icologiq Elements. Meer weten over hoe Icologiq Universe ook uw bedrijf kan helpen sneller te innoveren tegen lagere kosten? Meer informatie is te vinden op de website.