English

In een handomdraai je eerste prototype

Icologiq Universe biedt een unieke omgeving waarin iedereen, ook als je niet kunt programmeren, razendsnel professionele applicaties kan ontwikkelen.

Icologiq Universe is ontwikkeld om digitale procesinnovatie dramatisch te versnellen en de kennis op de werkvloer direct te integreren in een werkend prototype met processtappen, formulieren en logica zonder een enkele regel programmacode.

Bestaande informatiebronnen integreren

Geen reden meer om bestaande informatie over te typen. Icologiq Universe zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld klant-, product- en orderinformatie terugziet in je proces.

Klik en sleep met Icologiq Universe in een handomdraai processen in elkaar die knelpunten oplossen waar jij dagelijks mee te maken hebt en de voortgang van het werk belemmeren. Koppel bestaande data bronnen aan je proces en beheer daarmee alles op één centrale plek.

Samen met je collega’s aan de slag

Samenwerken motiveert, zeker als jij en je team hiervan de eerste resultaten al snel terugzien in Icologiq Universe. En wijzigen kan altijd!

Je ziet kansen om zaken slimmer aan te pakken; de communicatie met klanten of de supply chain te verbeteren. Met Icologiq Universe hoef je niet meer te wachten. Pak Icologiq Universe erbij en je maakt je eerste formulier of proces in minder dan 15 minuten.

En op ieder moment volledig geïnformeerd!

Succesvol samenwerken lukt alleen als iedereen over de zelfde up-to-date informatie beschikt.

Icologiq Universe maakt ook het verschil als het om rapporteren gaat. Tijdens het uitvoeren van processen, wordt niet alleen de inhoud van het proces bijgewerkt, maar ook alle procesparameters worden real-time bijgewerkt. Daardoor heb je op ieder moment inzicht in de effectiviteit van het proces.

Onze processen en formulieren in beeld

Marketing Manager

We zijn op weg naar een leidende positie in de markt, omdat we dankzij Icologiq Universe meer informatie mobiel bij onze klanten kunnen vastleggen dan onze concurrenten.

Supply Chain Medewerker

Met Icologiq Universe delen we processen net zo makkelijk met een klant of leverancier als met een collega. Daardoor ontvangen we betere feedback die sneller dan ooit beschikbaar is.

HR Medewerker

Wij willen alles weten over de talenten die we in huis hebben en over die nog buiten lopen. Met Icologiq Universe zijn we flexibel en passen we relevante trends toe in ons datamodel.

Begin vandaag nog met Universe

De eerste 30 dagen gebruik je het geheel gratis

Vul je gegevens verder aan

Deze gegevens hebben we nodig om je account te kunnen opzetten

Het bedrijf of de gebruiker bestaat al

Oops er ging wat mis, probeer het later nog eens

Kies een sterk wachtwoord, met minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 2 cijfers en 8 tekens lang

Vul je gegevens verder aan

Deze gegevens hebben we nodig om je account te kunnen opzetten

Het bedrijf of de gebruiker bestaat al

Oops er ging wat mis, probeer het later nog eens

Kies een sterk wachtwoord, met minimaal 1 hoofdletter, 1 kleine letter, 2 cijfers en 8 tekens lang

Bedankt voor je aanmelding!
Beste ,

Nog even geduld en dan kun je aan de slag in Icologiq Universe. Je ontvangt zo snel mogelijk een e-mail met daarin de informatie om te kunnen starten. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

info@icologiq.com